Bloedonderzoek (EMB)

 

Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7000 keer rond met een uiterst waardevolle lading. Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen vervoert het vasculaire systeem van orgaan tot orgaan, van cel naar cel. Het bloed bereikt elke afgelegen uithoek van ons lichaam, van onze haarwortels tot onze teennagels.  Bloed is niet alleen transportmiddel maar ook temperatuurregelaar en middelpunt van ons afweersysteem. Uit het bloed kan veel informatie gehaald worden. 

 

EMB test  € 85 (wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed)

Per 1 april 2019  is de kwaliteit van het EMB test verbeterd en voorzien van een uitgebreidere energetische analyse verdeeld in 12 subgroepen (vitaminen, mineralen, vetzuren, hormonen, neurotransmitters, stress parameters, meridianen. pathogeen belasting, darm parameters, energetische blokkades 1 en 2 en intolerantie). 

Tijdens het eerste consult wordt enkele druppels bloed afgenomen welke naar een laboratorium wordt verstuurd. Twee weken bespreek we de uitslag. 

 

Bloedonderzoek via prikpost 

Het is ook mogelijk dat u verwezen wordt naar een prikpost. Dan ontvangt u van mij de benodigde materialen met een verzendenvelop en deponeert de complete envelop in de brievenbus.  Later neem ik met u de uitslagen door en bespreek met u het  behandelplan voeding cq leefadvies.

Vaatverkalking meter (vitamine k) gratis tijdens consult 

 

Middels de Rossmax dit is een klein apparaat is de therapeut binnen 30 seconden in staat de hartslag, zuurstofsaturatie en de flexibiliteit van de haarvaten te meten. Dit geeft een indicatie (schaal 1 tot en met  6 volgens Vermeer index) van de verkalking van de vaten.  De meter is ontworpen door de Universiteit van Maastricht in samenwerking met professor Drs Cees Vermeer. 

Ontlasting / urine of speekselonderzoek (prijs afhankelijk van het onderzoek)

Deze onderzoeken voert u zelf thuis uit. U ontvangt tijdens het consult een envelop en uitleg over hoe u dit doet. Het onderzoeksmateriaal deponeert u in een envelop in de brievenbus. De uitslag bespreken we tijdens een volgend consult.

 

Belangrijk : EMB, bloed, ontlasting en urine onderzoek en Nes worden niet vergoed door de zorgverzekeraar!

 

 

 

 

Vingerprik

Vingerpulsoximeter

Ontlastingonderzoek