Voeding

Gezonde voeding zorgt dat de motor van ons lichaam kan blijven draaien en is daarmee de basis voor een goede gezondheid. Gezondheid zie je aan energiek zijn, er gezond uitzien en lekker in je vel zitten. Toch is dit niet voor iedereen zo vanzelfsprekend en kunnen klachten soms al jaren aanwezig zijn. Tekorten aan voedingsstoffen, een verkeerde leefwijze en omgevingsfactoren als stress, toevoegingen in onze voeding, pesticiden en luchtverontreiniging kunnen te grondslag liggen aan gezondheidsklachten.

Een optimale gezondheid geeft energie en is van onschatbare waarde! Het vinden van de juiste balans is voor ieder persoon anders. Aanpassingen in de voeding in combinatie met extra suppletie kunnen deze klachten doen verminderen of verdwijnen en bijdragen aan een beter bestaan.

Geven voedingssupplementen bijwerkingen?

Nagenoeg geen enkel voedingssupplement geeft bijwerkingen, mits zorgvuldig voorgeschreven.

Tijdelijke verergering van de klachten kan voorkomen, doordat het lichaam weer balans zoekt. Over het algemeen duurt en dergelijke periode niet langer dan een paar dagen tot twee weken.  Neem dan altijd contact met me op.