Tijdens mijn consulten volg een vaste werkwijze: 

Intake: voorafgaand aan het intakegesprek ontvang je van mij een vragenlijst. Deze ontvang ik graag retour tijdens het gesprek. Daarnaast verzoek ik u de medicatie en supplementen die u gebruikt  mee te brengen. Tijdens de intake bespreken we de vragenlijst. Tevens meet ik de vaatkwaliteit, de saturatie en de hartslag met de Rossmax.  Er wordt een  kleine hoeveelheid bloed afgenomen om een beter beeld te krijgen van vitamines, mineralen, darmgesteldheid, hormonen,  voedingsintoleranties, ect,

Bespreken resultaten en behandeling :  Na 2 weken bespreken we de resultaten van het bloedonderzoek en starten het behandelplan. Dit bestaat uit  een voedingsadvies, suppletie en  bewegingsadvies.

Vervolgconsult: om een langdurig resultaat te kunnen vaststellen volgt na 6 tot 8 weken een vervolgconsult. We bespreken dan de voortgang en de veranderingen en stellen het behandelplan bij.

 

Ik ben als zorgverlener verplicht een medisch dossier bij te houden (WGBO). De informatie die ik zowel vóór als tijdens het consult ontvang, worden in het patiëntendossier opgeslagen.